Siit leiab juhised, kuidas arhiveerida Teamsi töörühma. Arhiveerimine tähendab, et töörühm läheb read-only olekusse. Töörühm ja selle sisu jääb otsinguga leitavaks, kuid sinna enam kirjutada ei saa. 


Samm

Juhised-näpunäited

Ekraanitõmmised

1

Töörühma arhiveerimine

  1. Ava Teams rakendus > vali Töörühmad > klõpsa hammasrattale ja vali Halda töörühmi
  2. Leia arhiveeritav töörühm > vajuta kolme punktiga nupule > vali Arhiivi töörühm 
  3. Märgi valik "Muuda SharePointi sait töörühma liikmete jaoks kirjutskaitstuks" > vajuta nupule Arhiivi
  • Töörühma saab arhiveerida ja taastada ainult rühma omanik
  • Liikmetele tuleks saata teavitus, et töörühm läheb arhiveerimisele ning uut infot sinna enam sisestada ei saa
  • Pärast töörühma arhiveerimist liigub see Teamsi Töörühmad lehel kõige alla jaotisesse "Peidetud töörühmad"

NB! Teamsi töörühma arhiveerimise puhul lähevad read-only olekusse ainult Teams ja Sharepoint. Kui töörühmas oli kasutusel ka Planner, siis see read-only olekusse ei lähe.

2

Arhiveeritud töörühma vaatamine ja taastamine

  1. Ava Teams rakendus > vali Töörühmad > klõpsa hammasrattale ja vali Halda töörühmi
  2. Arhiveeritud töörühm on leitav jaotisest Arhiivitud
  3. Töörühma taastamiseks vajuta kolme punktiga nupule > vali Taasta töörühm

  • No labels