Võrguühenduse unustamine eemaldab seadmest varasemad võrguühendusega seotud andmed. Pärast seda saab võrgu uuesti seadistada, mis aitab sageli lahendada sisselogimise ja ühenduse probleeme.
- Ekraani ülevalt paremast nurgast ava Wi-Fi seadistused
- Vajuta nupule Wi-Fi Settings.

- Vajuta eduroam võrgu reas ikoonil:
ning vali Forget This Network


This page has no comments.